592 čtenářů
Redakce Recepty.eu
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Poté přidáme nakrájené zelí, cukr, ocet, kmín, víno Těstě před dovařením přidáme nastrouhanou bramboru a jablka
Jablko nakrájíme buď na malé kostečky nebo nastrouháme a přidáme do zelí.
Přidáme nakrouhané zelí, kmín, ocet, cukr, červené Nakonec přidáme jablka.
Zelí zalijeme vínem a vodou a dusíme doměkka. Poté přidáme nahrubo nastrouhaná jablka a dovaříme.
Po chvilce přidáme jemně nakrájené zelí, podle potřeby Pak přidáme nastrouhané jablko, ocet a víno a jen krátce
a přidáme na proužek nakarájené zelí. Jakmile je zelí měkké zaprášíme troškou mouky, aby
nastrouháme na jemném struhadle a smícháme s římským kmínem
Zelí slijte (nálev zatím uschovejte) a pokrájejte. Podávejte se zelím a bramborovým knedlíkem.
, kmín, ocet, cukr, červené víno, rozinky a osolíme Nakonec přidáme jablka.
Hlávku červeného zelí omyjeme, zbavíme případných nečistot Salát z červeného zelí podáváme chlazený.
Jablka vložíme do břišní dutiny nebo je dusíme ve výpeku Než se kachna upeče, připravíme si červené zelí.