548 čtenářů
Redakce Recepty.eu
Pokud slupky na česneku drží víc, než se nám hodí, položíme stroužek česneku na prkénko a plochou stranou nože zmáčkneme.
Slupky pak půjdou lépe odstranit.
Jablko nakrájíme buď na malé kostečky nebo nastrouháme a přidáme do zelí.
Zelí zalijeme vínem a vodou a dusíme doměkka. Poté přidáme nahrubo nastrouhaná jablka a dovaříme.
Přidáme nakrouhané zelí, kmín, ocet, cukr, červené Nakonec přidáme jablka.
Po chvilce přidáme jemně nakrájené zelí, podle potřeby Pak přidáme nastrouhané jablko, ocet a víno a jen krátce
a přidáme na proužek nakarájené zelí. Jakmile je zelí měkké zaprášíme troškou mouky, aby
nastrouháme na jemném struhadle a smícháme s římským kmínem
Zelí slijte (nálev zatím uschovejte) a pokrájejte. Podávejte se zelím a bramborovým knedlíkem.
, kmín, ocet, cukr, červené víno, rozinky a osolíme Nakonec přidáme jablka.
poté orestujeme česnek, rozmarýn, bobkové listy a kmín Zelí nakrájíme, přidáme cukr, dáme k masu a pečeme
Jablka vložíme do břišní dutiny nebo je dusíme ve výpeku Než se kachna upeče, připravíme si červené zelí.
Hlávku červeného zelí omyjeme, zbavíme případných nečistot Salát z červeného zelí podáváme chlazený.