Prémiový obsah
★★★
2.5K čtenářů
30 m
janapozarova
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Přidáme nakrouhané zelí, kmín, ocet, cukr, červené Nakonec přidáme jablka.
Poté přidáme nakrájené zelí, cukr, ocet, kmín, víno Těstě před dovařením přidáme nastrouhanou bramboru a jablka
Jablko nakrájíme buď na malé kostečky nebo nastrouháme a přidáme do zelí.
Po chvilce přidáme jemně nakrájené zelí, podle potřeby Pak přidáme nastrouhané jablko, ocet a víno a jen krátce
Červené zelí nakrájíme a dáme do hrnce. Pečeného králíka podáváme s dušeným červeným zelím,
Bílé nebo červené zelí propláchneme, necháme okapat : K červenému zelí přidáme červené víno a dusíme asi
Zelí rozčtvrtíme a zbavíme košťálu. a jablka.
Přidáme víno a nakonec čokoládovou rýži, dáme do vymazané Nakonec přelijeme cukrem s vínem.