Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Brambory omyjte a uvařte je ve vodě. Ještě teplé brambory oloupeme a prolisujte lisem na
Brambory a cibuli oloupeme, brambory nakrájíme na silnější tuku rozpustíme lžicí másla a pomalu opékáme plátky brambor
Francouzské brambory KRONE Tento typ brambor se vyznačuje brambory.
Brambory omyjeme, případně vydrneme kartáčem a 10 minut Dáme je do mísy a většinu brambory palcem promáčkneme
Brambory oloupeme a spolu s houbami nakrájíme na plátky Jakmile jsou brambory měkké přidáme nastrouhaný sýr
Dáváme pozor abychom brambory nepřeřízli. Takto připravené brambory rozložíme na plech.
Brambory důkladně omyjeme, ale neloupeme. Petrželku nasekáme a vmícháme do brambor.