Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Brambory omyjte a uvařte je ve vodě. Ještě teplé brambory oloupeme a prolisujte lisem na
Francouzské brambory KRONE Tento typ brambor se vyznačuje brambory.
Brambory oloupeme a spolu s houbami nakrájíme na plátky Jakmile jsou brambory měkké přidáme nastrouhaný sýr
Brambory omyjeme, případně vydrneme kartáčem a 10 minut Dáme je do mísy a většinu brambory palcem promáčkneme
Dáváme pozor abychom brambory nepřeřízli. Takto připravené brambory rozložíme na plech.
Zapékací misku vymažeme máslem, dáme tam brambory, Brambory gratinujeme na 180°C dokřupava.
Očištěné , nakrájené brambory a nakrájenou klobásu K uvařeným bramborám přilijeme směs ze smetany a mouky