935 čtenářů Přidat komentář

Zlatnické brambory

40 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Zlatnické brambory

  1. Brambory oloupeme a tvořítkem vykrájíme malé kuličky, které uvaříme v osolené vodě doměkka.
  2. Fazolky povaříme v osolené vodě, přidáme mrkev na nudličky a čtvrtky kapustiček a uvaříme doměkka.
  3. Brambory si poté opečeme na oleji, přidáme zeleninu a chvíli restujeme, poté na talíři ozdobíme hoblinkami parmazánu.
  • 300 g brambory
  • 50 g parmazán
  • 50 g fazolky
  • 50 g baby karotka
  • 50 g růžičková kapusta
  • 1 lžíce olej
  • Sůl

Skvrny od tuku

Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.

Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.

Smažené býčí koule
405
1
Toprecepty
★★★

Smažené býčí koule

se pouze to pevné, neboli varle, jakékoliv měkké žlázičky Podáváme s bramborem, bramborovou kaší nebo jen tak