Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a vidličkou rozmačkáme zeleninu, jako třetí vrstvu opět brambory.
Na pánvi opečeme dokřupava kostičky slaniny, brambory Brambory necháme okapat a mačkadlem je nahrubo rozmačkáme
Brambory oloupeme, rozpůlíme a na řezu vyhloubíme jamku Pak brambory narovnáme do vymaštěného pekáčku a v předehřáté
Brambory omyjeme, vložíme do vroucí vody, přidáme kostku Brambory smícháme s máslem a pokrájenou pažitku, necháme
Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na centimetrové osolené vodě a pak v té samé vodě spaříme i plátky brambor
Očištěné brambory nastrouháme na struhadle na tenké Do pekáčku vrstvíme brambory, posolíme, lehce popepříme
V hrnci v osolené vodě povaříme 30 minut brambory a Ohřejeme mléko a brambory rozšťoucháme s kapustou a
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Vnitřky brambor prolisujeme či rozmačkáme, přidáme
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je, posypeme kořením Těsto dobře uzavřeme a brambory usmažíme dozlatova
Brambory uvaříme doměkka ve slupce, oloupeme a nakrájíme Poté znovu vrstvu brambor, zalijeme rozšlehanými a