Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Francouzské brambory KRONE Tento typ brambor se vyznačuje brambory.
Brambory omyjte a uvařte je ve vodě. Ještě teplé brambory oloupeme a prolisujte lisem na
Brambory oloupeme a spolu s houbami nakrájíme na plátky Jakmile jsou brambory měkké přidáme nastrouhaný sýr
Brambory omyjeme, případně vydrneme kartáčem a 10 minut Dáme je do mísy a většinu brambory palcem promáčkneme
Dáváme pozor abychom brambory nepřeřízli. Takto připravené brambory rozložíme na plech.
Brambory důkladně omyjeme, ale neloupeme. Petrželku nasekáme a vmícháme do brambor.
Brambory ve slupce uvaříme do poloměkka, vychladlé Směs dáme do brambory, posypeme cibulkou a necháme