Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
v teple, šťávu zaprášíme hladkou moukou, přidáme máslo
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
uvaříme všechny halušky, vložíme je na rozehřáté máslo Místo másla můžeme použít pro lepší chuť i nakrájenou
Přilijeme smetanu a vyšleháme hladkou tužší kaši. Bramborovou kaši navrstvíme rovnoměrně do zapékací
pustíme na nejnižší otáčky a postupně zapracujeme máslo Zvýšíme otáčky a vyšleháme nadýchanou bramborovou kaši
Přidáme máslo, horké mléko, smetanový sýr a nasekané bílků vyšleháme tuhý sníh, který opatrně vmícháme do kaše
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
kaše a dobře zašleháme. Takto připravenou kaši podáváme jako přílohu ke smaženým