593 čtenářů
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Poté přidáme nakrájené zelí, cukr, ocet, kmín, víno Těstě před dovařením přidáme nastrouhanou bramboru a jablka
Jablko nakrájíme buď na malé kostečky nebo nastrouháme a přidáme do zelí.
Přidáme nakrouhané zelí, kmín, ocet, cukr, červené Nakonec přidáme jablka.
Zelí zalijeme vínem a vodou a dusíme doměkka. Poté přidáme nahrubo nastrouhaná jablka a dovaříme.
Po chvilce přidáme jemně nakrájené zelí, podle potřeby Pak přidáme nastrouhané jablko, ocet a víno a jen krátce
a přidáme na proužek nakarájené zelí. Jakmile je zelí měkké zaprášíme troškou mouky, aby
nastrouháme na jemném struhadle a smícháme s římským kmínem
Zelí slijte (nálev zatím uschovejte) a pokrájejte. Podávejte se zelím a bramborovým knedlíkem.
, kmín, ocet, cukr, červené víno, rozinky a osolíme Nakonec přidáme jablka.
Jablka vložíme do břišní dutiny nebo je dusíme ve výpeku Než se kachna upeče, připravíme si červené zelí.
poté orestujeme česnek, rozmarýn, bobkové listy a kmín Zelí nakrájíme, přidáme cukr, dáme k masu a pečeme