Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Namočenýma rukama tvarujeme knedlíky, které dáme vařit Knedlíky podáváme s hotovým zelím.
zaležet, potom z něj vytvarujeme kulaté pravidelné knedlíky
Pak z hmoty mokrýma rukama vytvarujeme kulaté knedlíky Knedlíky můžeme uvařit i v hrníčku.
Rukama tvoříme knedlíky, které vaříme asi 10 minut.
Knedlíky: Kaiserky nebo housky nakrájejte na větší vytvářejte rukama namočenýma ve studené vodě kulaté knedlíky
Z těsta tvarujeme kulaté knedlíky, které dáme do kastrolku Cca 10-12 minut dokud knedlíky nevyplavou.
Zabalíme do knedlíků. Jakmile knedlíky vyplavou na hladinu vaříme ještě 5