Prémiový obsah
★★★
2.8K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Takto připravenou kaši necháme 5-10 minut odstát, poté naplníme vydlabané dýně a za pečeme v troubě při 200
Všechny suroviny přelijeme vroucí vodou a vaříme asi 20 minut do změknutí. Přebytečnou vodu slijeme a
Brambory oloupejte a v osolené vodě je uvařte doměkka. Trvá to 20 minut. Slijte je, přilijte k nim ohřátou
Přilijeme smetanu a vyšleháme hladkou tužší kaši. Bramborovou kaši navrstvíme rovnoměrně do zapékací
Troubu předehřejeme na 200°C. Palice česneku potřeme olejem, zabalíme do alobalu a pečeme 30 minut. Mezitím
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Hotová káše je výborná jako příloha k drůbežímu masu
hrnci, přilijeme k bramborám a rozmělníme na hrubší kaši kaši.