Prémiový obsah
★★★
2.8K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Všechny suroviny přelijeme vroucí vodou a vaříme asi 20 minut do změknutí. Přebytečnou vodu slijeme a
Takto připravenou kaši necháme 5-10 minut odstát, poté naplníme vydlabané dýně a za pečeme v troubě při 200
Přilijeme smetanu a vyšleháme hladkou tužší kaši. Bramborovou kaši navrstvíme rovnoměrně do zapékací
Troubu předehřejeme na 200°C. Palice česneku potřeme olejem, zabalíme do alobalu a pečeme 30 minut. Mezitím
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Hotová káše je výborná jako příloha k drůbežímu masu
hrnci, přilijeme k bramborám a rozmělníme na hrubší kaši kaši.
Do osolené vody dáme vařit oloupané a nakrájené brambory. Brambory scedíme a necháme v hrnci. V rendlíku
za postupného přilévání horkého mléka připravíme kaši Kaši ozdobíme nasekanou petrželovou natí a podáváme