2K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
propasírujeme, přidáme 2 lžíce oleje a vymícháme je na kaši Kaši dáme do zapékací mísy a zapečeme v troubě asi
Vaříme společně se zeleninou do změknutí. Poté scedíme, přidáme mléko a kousek másla a uděláme kaši
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Na pánvi rozpálíme olej a zeleninu na něm asi 5 minut Orestovanou zeleninu promícháme s bramborovými noky
za postupného přilévání horkého mléka připravíme kaši Kaši ozdobíme nasekanou petrželovou natí a podáváme
kaše a dobře zašleháme. Takto připravenou kaši podáváme jako přílohu ke smaženým
vývar, trochu oleje, propasírujeme je a vymícháme na kaši zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a vmícháme ji do kaše
scedíme a s mlékem rozmixujeme na hustší, ale jemnou kaši Kaši dáme do pekáčku, zasypeme strouhaným sýrem a dáme
Brambory uvaříme a rozmačkáme na hladkou kaši, osolíme Podáváme s čerstvou zeleninou.