1.3K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme je. Nastrouháme, přidáme vejce, mouku, sůl
Brambory uvaříme a nastrouháme, necháme vychladnout a přidáme vejce mouku a trochu soli. Důkladně propracujeme
Z připraveného těsto vložíme knedlíky a plníme je masem Knedlíky vaříme ve vroucí, osolené vodě asi 12 minut
Rukama vytvoříme kulaté knedlíky, které dáváme do vroucí Hotové knedlíky rozkrojíme.
Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme knedlíky, které
Den před přípravou uvaříme brambory ve slupce a oloupeme. Potom je nastrouháme, promícháme s moukou,
Brambory uvaříme ve slupce, necháme je vychladnout, oloupeme a nastrouháme. Přidáme škrobovou moučku,