Prémiový obsah
★★★
3.9K čtenářů
35 m
janapozarova
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Podáváme s bramborovým knedlíkem, klasicky s brusinkami
Knedlíky vaříme ve vroucí, osolené vodě asi 10-12 minut Hotové knedlíky obalíme ve směsi cukru a skořice a
Rohlík si nakrájíme na malé kousky. Vyšleháme si bílek, který smícháme se zbylými ingrediencemi. Hrníčky
Z připraveného těsto vložíme knedlíky a plníme je masem Knedlíky vaříme ve vroucí, osolené vodě asi 12 minut
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme je. Nastrouháme, přidáme vejce, mouku, sůl
Brambory uvaříme a nastrouháme, necháme vychladnout a přidáme vejce mouku a trochu soli. Důkladně propracujeme
Rukama vytvoříme kulaté knedlíky, které dáváme do vroucí Hotové knedlíky rozkrojíme.
Den před přípravou uvaříme brambory ve slupce a oloupeme. Potom je nastrouháme, promícháme s moukou,