Prémiový obsah
★★★
829 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Z každého kousku utvoříme nok, který smažíme po obou Usmažené noky podáváme jako přílohu k pečeným nebo
Vařené brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme scezené a nadrobno nakrájené zelí
Příprava noků: Brambory uvaříme ve slupce.Oloupeme Dochutíme solí, pepřem a podáváme s noky.
Poté pomocí lžiček tvarujeme noky, které vaříme v hrnci Po dovaření omastíme, aby se nám noky neslepily, a
Do bílků přidáme trošku soli a vyšleháme, poté přidáváme cukr s vanilkou a citronovou kůru. Nakonec přidáme
V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vsypeme noky Uvařené noky podáváme s rozpuštěným máslem a strouhaným
hustá kaše, ze které vykrajujeme namočenými lžícemi noky Uvařené noky můžeme například přidat do hotové polévky