Prémiový obsah
★★★
831 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Z každého kousku utvoříme nok, který smažíme po obou Usmažené noky podáváme jako přílohu k pečeným nebo
Vařené brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme scezené a nadrobno nakrájené zelí
široké kousky a ty lehce rozmáčkneme vidličkou, aby noky V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vsypeme noky
těsto zpracovávat co nejrychleji a co nejméně, aby noky Vkládejte do ní noky postupně, aby se neslepily a voda
široké kousky a ty lehce rozmáčkneme vidličkou, aby noky V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vsypeme noky
Noky si uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě Vmícháme slaninu, hotové noky a prohřejeme.
Příprava noků: Brambory uvaříme ve slupce.Oloupeme Dochutíme solí, pepřem a podáváme s noky.
Do bílků přidáme trošku soli a vyšleháme, poté přidáváme cukr s vanilkou a citronovou kůru. Nakonec přidáme