Prémiový obsah
★★★
951 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Z každého kousku utvoříme nok, který smažíme po obou Usmažené noky podáváme jako přílohu k pečeným nebo
Uvařený květák rozmačkáme v misce vidličkou. Na másle necháme zpěnit nadrobno nasekanou cibulku a přidáme
těsto zpracovávat co nejrychleji a co nejméně, aby noky Vkládejte do ní noky postupně, aby se neslepily a voda
široké kousky a ty lehce rozmáčkneme vidličkou, aby noky V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vsypeme noky
široké kousky a ty lehce rozmáčkneme vidličkou, aby noky V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vsypeme noky
Noky si uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě Vmícháme slaninu, hotové noky a prohřejeme.
Příprava noků: Brambory uvaříme ve slupce.Oloupeme Dochutíme solí, pepřem a podáváme s noky.
Do bílků přidáme trošku soli a vyšleháme, poté přidáváme cukr s vanilkou a citronovou kůru. Nakonec přidáme