Prémiový obsah
                ★★★
        2.8K čtenářů
                            
30 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Brambory oloupejte a v osolené vodě je uvařte doměkka. Trvá to 20 minut. Slijte je, přilijte k nim ohřátou
Přilijeme smetanu a vyšleháme hladkou tužší kaši. Bramborovou kaši navrstvíme rovnoměrně do zapékací
Troubu předehřejeme na 200°C. Palice česneku potřeme olejem, zabalíme do alobalu a pečeme 30 minut. Mezitím
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Do osolené vody dáme vařit oloupané a nakrájené brambory. Brambory scedíme a necháme v hrnci. V rendlíku
Hotová káše je výborná jako příloha k drůbežímu masu
propasírujeme, přidáme 2 lžíce oleje a vymícháme je na kaši Kaši dáme do zapékací mísy a zapečeme v troubě asi