1.4K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Z připraveného těsto vložíme knedlíky a plníme je masem Knedlíky vaříme ve vroucí, osolené vodě asi 12 minut
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme je. Nastrouháme, přidáme vejce, mouku, sůl
Brambory uvaříme a nastrouháme, necháme vychladnout a přidáme vejce mouku a trochu soli. Důkladně propracujeme
Rukama vytvoříme kulaté knedlíky, které dáváme do vroucí Hotové knedlíky rozkrojíme.
Den před přípravou uvaříme brambory ve slupce a oloupeme. Potom je nastrouháme, promícháme s moukou,
Brambory uvaříme ve slupce, necháme je vychladnout, oloupeme a nastrouháme. Přidáme škrobovou moučku,