Prémiový obsah
★★★
869 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Z každého kousku utvoříme nok, který smažíme po obou Usmažené noky podáváme jako přílohu k pečeným nebo
Uvařený květák rozmačkáme v misce vidličkou. Na másle necháme zpěnit nadrobno nasekanou cibulku a přidáme
hustá kaše, ze které vykrajujeme namočenými lžícemi noky Uvařené noky můžeme například přidat do hotové polévky
Poté pomocí lžiček tvarujeme noky, které vaříme v hrnci Po dovaření omastíme, aby se nám noky neslepily, a
Do bílků přidáme trošku soli a vyšleháme, poté přidáváme cukr s vanilkou a citronovou kůru. Nakonec přidáme
Noky si uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě Vmícháme slaninu, hotové noky a prohřejeme.