Prémiový obsah
★★★
951 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Z každého kousku utvoříme nok, který smažíme po obou Usmažené noky podáváme jako přílohu k pečeným nebo
Uvařený květák rozmačkáme v misce vidličkou. Na másle necháme zpěnit nadrobno nasekanou cibulku a přidáme
těsto zpracovávat co nejrychleji a co nejméně, aby noky Vkládejte do ní noky postupně, aby se neslepily a voda
široké kousky a ty lehce rozmáčkneme vidličkou, aby noky V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vsypeme noky
široké kousky a ty lehce rozmáčkneme vidličkou, aby noky V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vsypeme noky
Noky si uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě Vmícháme slaninu, hotové noky a prohřejeme.
Poté pomocí lžiček tvarujeme noky, které vaříme v hrnci Po dovaření omastíme, aby se nám noky neslepily, a
Do bílků přidáme trošku soli a vyšleháme, poté přidáváme cukr s vanilkou a citronovou kůru. Nakonec přidáme