379 čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Poté rozmačkáme na kaši. Přimícháme máslo, vejce a merlík podušený doměkka a
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Přilijeme smetanu a vyšleháme hladkou tužší kaši. Bramborovou kaši navrstvíme rovnoměrně do zapékací
Brambory oloupejte a v osolené vodě je uvařte doměkka. Trvá to 20 minut. Slijte je, přilijte k nim ohřátou
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Do osolené vody dáme vařit oloupané a nakrájené brambory. Brambory scedíme a necháme v hrnci. V rendlíku
Troubu předehřejeme na 200°C. Palice česneku potřeme olejem, zabalíme do alobalu a pečeme 30 minut. Mezitím
Hotová káše je výborná jako příloha k drůbežímu masu
Brambory a dýní očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Dáme do vody a uvaříme doměkka. Osolíme, zcedíme