423 čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Poté rozmačkáme na kaši. Přimícháme máslo, vejce a merlík podušený doměkka a
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Brambory oloupejte a v osolené vodě je uvařte doměkka. Trvá to 20 minut. Slijte je, přilijte k nim ohřátou
Přilijeme smetanu a vyšleháme hladkou tužší kaši. Bramborovou kaši navrstvíme rovnoměrně do zapékací
Do osolené vody dáme vařit oloupané a nakrájené brambory. Brambory scedíme a necháme v hrnci. V rendlíku
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Troubu předehřejeme na 200°C. Palice česneku potřeme olejem, zabalíme do alobalu a pečeme 30 minut. Mezitím
kaše a dobře zašleháme. Takto připravenou kaši podáváme jako přílohu ke smaženým